Meld overlijden: 0165-564009

Jozina de Wit

Jozina de Wit

In het jaar 2005 werd mij duidelijk, mede door verschillende gebeurtenissen op mijn levenspad, dat ik het roer om wilde gooien. Mijn administratieve baan was niet meer passend. Het werd voor mij helder dat een baan in de uitvaart was wat ik ambieerde, daar lag mijn hart. Na verschillende disciplines in deze branche, was en is dit waarheid gebleken.

Sinds 2012 werk ik als uitvaartbegeleider bij Coppens Uitvaartzorg. Ook dit bleek een goede keuze te zijn. De persoonlijke benadering, het doen wat wenselijk en wat mogelijk is, geeft veel bevrediging bij het begeleiden van families. Het blijkt een rode draad te zijn in mijn bijzondere werk (en in dat van mijn collega’s).

Elke overledene, elk gezin…. uniek. Ieder met zijn/haar/hun levensverhaal, daarom is het keer op keer bijzonder om aan de verwachtingen van families te voldoen en waar mogelijk net even meer. Het kijken waar de mogelijkheid ligt om in een emotionele periode nabestaanden zorg uit handen te nemen of juist de ruimte bieden om zelf hun bijdrage te leveren aan het laatste afscheid van hun dierbare is een vorm van maatwerk. Dit is tevens mijn streven.