Meld overlijden, 24 uur per dag bereikbaar: 0165-564009

Rouwbegeleiding | Rouwverwerking

Anja Coppens

Afscheid nemen is het moeilijkste in je leven.
Je leert het eigenlijk nooit.  Toon Hermans

Coppens Uitvaartzorg is de enige uitvaartverzorger in de regio die u en uw gezin kan bijstaan met een vakkundige stervens- en rouwbegeleiding. In rouwpraktijk ‘De Einderveer’ van Anja Coppens mag

iedereen verdriet hebben en zich openstellen voor emoties, die zo heftig en intens gevoeld worden bij het grote definitieve afscheid. Als je in staat bent lief te hebben, ben je ook in staat om te rouwen. Maar rouwen is keihard werken en kost volop energie. Rouwtherapeute Anja Coppens helpt kinderen, jongeren en volwassenen met handreikingen om het verlies en het gemis van een dierbare een waardevolle plek te geven. Na een eerste kennismakingsgesprek bekijkt en bespreekt Anja met u met welke persoonlijk afgestemde begeleiding zij u en uw gezin kan ondersteunen.

De juiste, persoonlijke vorm

Ieder mens heeft zo zijn eigen manier om met afscheid en rouw te willen omgaan. Praten is bijvoorbeeld niet altijd de juiste methode voor kinderen. Beter is het dan om te werken met creatieve werk- en spelvormen. Daar hoort ook bij het gebruik maken van muziek, tekenen, schrijven en het maken van collages. Het kan een verbinding creëren naar fijne herinneringen aan de persoon, waarvan je afscheid hebt moeten nemen.