Meld overlijden, 24 uur per dag bereikbaar: 0165-564009

Na de uitvaart ontstaat de leegte

Als de uitvaart voorbij is en de genodigden zijn vertrokken, begint het gewone leven weer. Maar zo gemakkelijk is dat natuurlijk niet. Bij ons stopt de begeleiding niet na de uitvaart. Wij kunnen u zeker verder helpen met zowel praktische als emotionele nazorg.

Nabestaanden zoeken informatie en praktische adviezen voor een zorgvuldige afwikkeling van alles wat geregeld moet worden. Daarom krijgt u van ons als leidraad de ‘Gids voor Nabestaanden’. Deze gids helpt u bij alles wat er na een uitvaart moet worden geregeld. Deze gids is op een toegankelijke manier geschreven, met vele praktische voorbeelden. Daarnaast kunt u gebruik maken van uw eigen ‘Checklist na een overlijden’. Klik hier voor meer informatie.

Heeft u nog vragen hierover? Bel ons dan op 0165 – 303 074. Wij zijn u graag van dienst.

Grafmonumenten

Uiteraard kunnen wij voor u bemiddelen voor een grafmonument. Maar ook bij de keuze van de asbestemming zijn wij u graag behulpzaam. Het rouwcentrum aan de Kloosterstraat in Wouw heeft een asbestemmingsruimte waar een uitgebreid assortiment van urnen en sieraden is te zien.

Rouwverwerking

Na een overlijden en de uitvaart ontstaat dikwijls de behoefte aan zorgzame nazorg. Binnen rouwpraktijk ‘De Einderveer’ kan Anja Coppens steun bieden bij het emotionele verwerkingsproces.

Anja Coppens is aangesloten bij het Landelijk Steunpunt Rouw. Via de website www.landelijksteunpuntrouw.nl vindt u informatie over hulp en advies bij rouw en verlies.